3ήμερη οδική εκδρομή στην Αδριανούπολη Αναχώρηση 01Μαΐου2020


3ημερη εκδρομη στην Αδριανούπολη

1η ΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση 07.00 το πρωί από Ιωάννινα για Αλεξανδρούπολη και συνεχίζουμε για Αδριανούπολη, τη δεύτερη πρωτεύουσα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Άφιξη το απόγευμα στην Αδριανούπολη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

2η ΜΕΡΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Πρόγευμα και θα περιηγηθούμε στην πόλη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το τέμενος Σελιμιγιέ με τους 4 μιναρέδες, που οικοδομήθηκε αποκλειστικά από τα λάφυρα της εκστρατείας των Οθωμανών στην Κύπρο και αποτελεί το αρτιότερο δημιούργημα του κορυφαίου αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν. Από ορισμένα σημεία του φαίνεται ο ποταμός Έβρος και η γέφυρα Σαρατσάνε ( 1451 μ.Χ.). Ακόμα θα δούμε το Ρουστέμ Πασά Καραβάν Σεράι, δημιούργημα του 16ου αιώνα και που σήμερα λειτουργεί ως ξενοδοχείο, το Τέμενος Έσκι Τζαμί του 15ου αιώνα, το Μπεζεστένι, το Δημαρχείο, το συγκρότημα Κουλιγιέ Μπεγιαζήτ ΙΙ, το Μουσείο Υγείας καθώς και το αρχαιολογικό και λαογραφικό μουσείο Αδριανούπολης. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη διάθεση μας για αγορές και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ Ή ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για Ελλάδα. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό στη διαδρομή μας αλλά και στην Ξάνθη το βράδυ άφιξη στα Ιωάννινα.

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ : 120,00€

TIMH ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 185,00€
Περιλαμβάνονται:
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

  • Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Hike and Bike in Metsovo

Bike Activities