Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό τόπο του γραφείου γενικού τουρισμού "Kassaros Travel" !!!


Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1991 στο Μέτσοβο. Έχοντας ήδη 10 χρόνια στο επάγγελμα του τουρισμού ως ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου "KASSAROS" και βλέποντας τις ανάγκες των επισκεπτών και των κατοίκων της πόλης του Μετσόβου έχουμε επίσης δημιουργήσει το ταξιδιωτικό γραφείο «Kassaros Travel". Το 1996 επεκτείναμε τις δραστηριότητες μας ανοίγοντας ένα υποκατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη και το 2004 στα Ιωάννινα. Έχοντας στην ιδιοκτησία μας καινούρια πολυτελή πούλμαν από 9 έως 56 θέσεων, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας και αγγλόφωνους ξεναγούς έχουμε τη δυνατοτητα να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό. Το προσωπικό μας μπορεί επίσης ευχαρίστως να σας παρέχει πολλές και διαφορετικές προτάσεις για κάθε είδους εκδρομή

Η πόλη των Ιωαννίνων, η πόλη των μύθων και των θρύλων με το απίστευτα φυσικό κάλλος της προσελκύει τουρίστες 12 μήνες το χρόνο. Το γραφείο μας από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του διατηρεί μια σταθερή παρουσία και μια πολύ ευρεία βάση πελατών και καθηκόντων. Το "Kassaros Travel" είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο με πολυετή εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, στο σχεδιασμό ταξιδιών σε όλο τον κόσμο, καθώς και σε πολλές άλλες δυνατότητες που σας παρέχονται.

Κατέχουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο πόρων με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή διαφόρων υπηρεσιών και την υποστήριξη του σχεδιασμού και της υλοποίησης των ταξιδιών σας. Σας παρέχουμε τις καλύτερες επιλογές στο σχεδιασμό των ταξιδιών σας, τις διακοπές, την εργασία, τις επιχειρήσεις και τα ταξίδια για ειδικούς λόγους. Επίσης έχουμε εμπειρία στην οργάνωση συνεδρίων. Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά, τη διαμονή, καθώς και την περιήγηση των συνέδρων. Η πόλη των Ιωαννίνων έχει ένα αεροδρόμιο. Επίσης απέχει 3 ώρες από το αεροδρόμιο Μακεδονία, 1 ώρα από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και 2 ώρες από το αεροδρόμιο του Ακτίου. Η πόλη βρίσκεται βορειοδυτικά της Ελλάδας και περιβάλλεται από βουνά και παραδοσιακά χωριά. Είναι χτισμένη γύρω από μια λίμνη, τη λίμνη Παμβώτιδα, στην οποία υπάρχει ένα όμορφο κατοικήσιμο νησί. Τα Ιωάννινα είναι μια πόλη που έχει στην ιδιοκτησία της μεγάλα ξενοδοχεία 5 και 4 αστέρων, τα οποία εξυπηρετούν τις απαιτητικές ανάγκες του συνεδρίου. Η περιοχή είναι ιδανική για ημερήσιες εκδρομές, καθώς επίσης μέσα σε μια ώρα κάποιος μπορεί να είναι στο βουνό ή στη θάλασσα.

Από την ίδρυσή μας, έχουμε εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία. Το μυστικό πίσω από την επιτυχία μας είναι η δέσμευσή μας για την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών μας και η επιμονή μας να σας παρέχουμε φυσικά την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Σήμερα, συνεχίζουμε να κατέχουμε μια μεγάλη θέση ως ταξιδιωτικό γραφείο στην πόλη των Ιωαννίνων, όπου με συνέπεια, αξιοπιστία,γνώση και πολυετή εμπειρία, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη συνεργατών και πελατών μας.

Στόχος μας είναι και θα είναι με συνεχείς και ακούραστες προσπάθειες να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και την οικονομία όχι μόνο της περιοχής μας, αλλά και της χώρας μας.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα Μέτσοβο: (+30) 2656 041800, Ιωάννινα: (+30) 2651 039274, είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.