ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΣΚΟ !!!!


1η ημέρα 21/02/19 : Ιωάννινα – Bansko Αναχώρηση στις 07:00 το πρωί από την Περιφέρεια Ιωαννίνων (πρώην Νομαρχία) για τα σύνορα Προμαχώνα, έλεγχος και στάση στο Ελληνικό κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Διέλευση Βουλγαρικών συνόρων και συνεχίζουμε για το Μπάνσκο. Άφιξη το μεσημέρι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα 22/02/19 : Bansko Μετά το πρωινό επισκεπτόμαστε το χιονοδρομικό που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πίριν και φθάνει σε υψόμετρο 2.560μ. Οι εξαιρετικές πίστες διαφόρων βαθμών δυσκολίας καθιστούν το Μπάνσκο ιδανικό χιονοδρομικό κέντρο με υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες με πισίνες, σάουνα και μοναδικά εστιατόρια. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα 23/02/19 : Bansko Μετά το πρωινό και πάλι χρόνος ελεύθερος στο Μπάνσκο. Όσοι δεν ασχολούνται με το σκι πρέπει να γνωρίζουν ότι το Μπάνσκο αποκτά όλο και περισσότερο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα με μοντέρνα μαγαζιά, καφέ, ντίσκο και παραδοσιακές ταβέρνες με καλό κρασί. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα 24/02/19 : Bansko – Ιωάννινα Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για τους λάτρεις του σκι για μια ακόμη εξόρμηση στο χιονοδρομικό κέντρο και τις πίστες. Αναχώρηση από το Μπάνσκο νωρίς το μεσημέρι και επιστροφή στα Ιωάννινα με τις καλύτερες αναμνήσεις!!!
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ: 165 €
Περιλαμβάνονται:

  • Μετακινήσεις με πολυτελές, ασφαλές και κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο Δ.Χ.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Bansko Sunrise and spa 4**** με ημιδιατροφή ( πρωινό-δείπνο).
  • Αρχηγό - Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ