3ΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ


1η ΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 21/02/19 : Αναχώρηση 07.00 το πρωί από Γιάννενα (Περιφέρεια, πρώην Νομαρχία) για Αλεξανδρούπολη και συνεχίζουμε για Αδριανούπολη, τη δεύτερη πρωτεύουσα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Το απόγευμα άφιξη στην πόλη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

2η ΜΕΡΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 22/02/19 : Πρόγευμα και θα περιηγηθούμε στην πόλη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το τέμενος Σελιμιγιέ με τους 4 μιναρέδες, που οικοδομήθηκε αποκλειστικά από τα λάφυρα της εκστρατείας των Οθωμανών στην Κύπρο και αποτελεί το αρτιότερο δημιούργημα του κορυφαίου αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν. Από ορισμένα σημεία του φαίνεται ο ποταμός Έβρος και η γέφυρα Σαρατσάνε ( 1451 μ.Χ.). Ακόμα θα δούμε το Ρουστέμ Πασά Καραβάν Σεράι, δημιούργημα του 16ου αιώνα και που σήμερα λειτουργεί ως ξενοδοχείο, το Τέμενος Έσκι Τζαμί του 15ου αιώνα, το Μπεζεστένι, το Δημαρχείο, το συγκρότημα Κουλιγιέ Μπεγιαζήτ ΙΙ, το Μουσείο Υγείας καθώς και το αρχαιολογικό και λαογραφικό μουσείο Αδριανούπολης. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη διάθεση μας για αγορές και καφέ. Tακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ 23/02/19 : Πρωινό, χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για Ελλάδα. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό το βράδυ άφιξη στα Ιωάννινα.


ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ: 120 €
Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορα με υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας
  • Διαμονή σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4*** Ανδριανούπολη με πρωινό
  • Ξεναγό στην Αδριανούπολη
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ