ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Αναχώρηση 26 Αυγούστου 2019


1η-2η ΜΕΡΑ (Δευτέρα-Τρίτη 26-27/8): ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Συγκέντρωση αργά το βράδυ στα Ιωάννινα και αναχώρηση με πούλμαν του γραφείου μας για το λιμάνι του Πειραιά όπου θα πάρουμε το πλοίο για τη Σαντορίνη στις 07.30 της Τρίτη 27 Αυγούστου . Άφιξη στο όμορφο νησί που είναι πλέον ένα από τα διασημότερα τουριστικά κέντρα του κόσμου. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος . Μεταφορά στα Φηρά και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ (Τετάρτη 28/8): ΦΗΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ- ΑΚΡΩΤΗΡΙ- ΠΕΡΙΣΣΑ- ΜΕΣΑ ΓΩΝΙΑ –ΚΑΜΑΡΙ Μετά το πρόγευμα ακολουθεί η περιπλάνηση μας στο μαγευτικό ηφαιστιογενές νησί. Ξεκινάμε από το μουσείο προϊστορικής στα Φηρά και κατόπιν αναχωρούμε για το παραδοσιακό χωριό Πύργος όπου θα περπατήσουμε στα στενά σοκάκια του και θα ανεβούμε στον Προφήτη Ηλία. Στη συνέχεια μέσω Μεγαλοχωρίου θα κατευθυνθούμε προς το Ακρωτήρι, το οποίο αποτελεί μια ιδανική επιλογή για να απολαύσουμε την υπέροχη θέα του νησιού στον Φάρο και θα επισκεφθούμε και τον αρχαιολογικό χώρο . Έπειτα συνεχίζουμε για την παραλία του Περιβόλου ή της Περίσσας όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και στην επιστροφή κάνουμε στάση στο χωριό Εμπορειό όπου θα ξεναγηθούμε στο περίφημο οινοποιείο Santo Wine με τα φημισμένα Σαντορινιά κρασιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ(Πέμπτη 29/8):ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ (προαιρετική) ΦΗΡΟΣΤΕΦΑΝΙ-ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ–ΟΙΑ Μετά το πρωινό κρουαζιέρα για το σύμπλεγμα των νησιών στο μαγευτικό και μοναδικό κόλπο της Σαντορίνης . Το νησί Νέα Καμένη ένα τελείως εξωγήινο τοπίο θα μας εντυπωσιάσει με τον κρατήρα του ηφαιστείου που ακόμα βγάζει ατμούς . Συνεχίζουμε για το δεύτερο νησί του κόλπου την Παλιά Καμένη πλέοντας κατά μήκος των απόκρημνων ακτών που είναι τα τοιχώματα της τεράστιας καλντέρας (υποθαλάσσιος κρατήρας). Το απόγευμα η περιήγησή μας ξεκινά από την ξακουστή Οία όπου θα υπάρχει χρόνος ελεύθερος για καφέ και να απολαύσουμε τις βόλτες μας στα πλακόστρωτα δρομάκια και καλντερίμια και να θαυμάσουμε την υπέροχη θέα της και το ηλιοβασίλεμά της το οποίο θα μας μείνει αξέχαστο. Επιστροφή στα Φηρά και χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ(Παρασκευή 30/8):ΦΗΡΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ Μετά το πρωινό,στα Φηρά και χρόνος ελεύθερος για την εξ ιδίων περιήγηση του νησιού. Επιστροφή νωρίς το μεσημέρι για τη Σαντορίνη και μεταφορά στο λιμάνι όπου στις 15.30 θα πάρουμε το καράβι της επιστροφής. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και άμεση αναχώρηση για τα Ιωάννινα. (31/8 ξημερώματα)

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ : 280,00€
Επιβάρυνση μονοκλίνου 140€

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά από Ιωάννινα-Σαντορίνη-Ιωάννινα με λεωφορείο του γραφείου μας
  • Μεταφορές στη Σαντορίνη σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ξεναγός για 1 μέρα
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά –Σαντορίνη-Πειραιά με την Blue Star Ferries
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο OCEANIS με πρωινό