6ήμερη οδική εκδρομή στη Μικρά Ασία για του Αγίου Πνεύματος Αναχώρηση 12 Ιουνίου

6ήμερη οδική εκδρομή στη Μικρά Ασία μόνο 285€


1η ΜΕΡΑ 12/6/2019:ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Συγκέντρωση στα Ιωάννινα και αναχώρηση για την Αλεξανδρούπολη,, μέσω της Εγνατίας Οδού. Άφιξη το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελέυθερος. Διαν/ση

2η ΜΕΡΑ 13/6/2019:ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΑΙΒΑΛΙΠρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το συνοριακό σταθμό στους Κήπους Έβρου. Έλεγχος συνόρων και αναχώρηση για το Αϊβαλί. Θα ξεναγηθούμε στο Αϊβαλί-σημαντικό κέντρο του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Θα επισκεφθούμε τα γνωστά σοκάκια με τις ελληνικές σαπωνοποιίες και ελαιουργίες και τα παλιά αρχοντικά σπίτια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ 14/6/2019:ΑΙΒΑΛΙ-ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΡΓΑΜΟ-ΣΜΥΡΝΗ Πρόγευμα και αναχώρηση για την Αρχαία Πέργαμο, πλούσια σε αρχαία ιστορικά και Βυζαντινής εποχής μνημεία. Θα δούμε το Ασκληπιείο, τη Βασιλική του Αγίου Ιωάννου, την κόκκινη αυλή, την παλιά ελληνική συνοικία και δια μέσου Μενεμένης θα φθάσουμε στην πολύπαθη Σμύρνη,. Θα δούμε μεταξύ άλλων, το Κονάκι(διοικητήριο) με το γραφικό του Ρολόι, σύμβολο της παλιάς ελληνικής Σμύρνης και την Άνω πόλη με τα τείχη του Κατιφέ Καλέ και τα ελληνικά αρχοντικά στο ΚΟΡΔΕΛΙΟ. Θα περπατήσουμε στην συνοικία του Αλσαντζάκ με το γραφικό πεζόδρομο της Σμύρνης, το ιστορικό Κόρντον. Χρόνος ελεύθερος, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ 15/6/2019:ΣΜΥΡΝΗ-ΕΦΕΣΟΣ-ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ Πρόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Έφεσο,, την σημαντικότερη αρχαία πόλη της Μ. Ασίας. Εδώ συναντάμε πολλά ενδιαφέροντα σημεία όπως, το μεγάλο θέατρο, τον Ναό της Αρτέμιδος, την Βιβλιοθήκη του Κέλσου, τα βυζαντινά λουτρά, το οκτάγωνο, την πηγή Τραϊανού, την Βασιλική αγορά, το Πρυτάνειο, τη Δημόσια αγορά, την Πύλη της Μαγνησίας, την Πύλη του Μυθριδάτη κ.α. Φεύγοντας από τη μαγευτική παλιά πόλη της Εφέσου, όπου είναι και ο οίκος της Παναγίας Θεοτόκου, συνεχίζουμε για το Κουσάντασι, όπου μετά από σύντομη περιήγηση θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στην αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Σμύρνη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ 16/6/2019:ΣΜΥΡΝΗ-ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ Πρόγευμα και αναχώρηση για την ομηρική Τροία, για να ξαναζήσουμε στον αρχαιολογικό χώρο την Ηλιάδα με τους Έλληνες και Τρώες ήρωες. Επόμενος σταθμός το Τσανάκαλε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ 17/6/2019:ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ Πρόγευμα και ξεκινάμε το ταξίδι της επιστροφής για τα Ιωάννινα μετά από στάσεις για καφέ και φαγητό.

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ : 285,00€
Επιβάρυνση μονοκλίνου 100€

Περιλαμβάνονται:

  • Μετακινήσεις με πολυτελές, ασφαλές και κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο Δ.Χ. σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Μία διανυκτέρευση στην Αλεξανδρούπολη, μία στο Αϊβαλί, δύο στη Σμύρνη και μία στο Τσανάκαλε σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια
  • Ημιδιατροφή στην Τουρκία και πρωινό στην Αλεξανδρούπολη
  • Αρχηγό-ξεναγό σε όλη την διάρκεια της εκδρομής